iOS Systemgendannelse

Gendan systemet fra dine iPhone/iPad/iPod-enheder

iOS Backup & Restore

Sikkerhedskopier og gendan data fra din iPhone/iPad/iPod-enheder.

iPhone Unlocker

Slet/lås op for adgangskoden til din iPhone, iPad og iPod Touch.

iOS FoneTrans

Overfør/synkroniser alle data mellem dine iPhone/iPad/iPod-enheder.

[Løst]Gendan slettede/tabte data fra iPhone 15

Du har en tilgang til din rådighed, der viser dig, hvordan du sletter data på din iPhone 15 igen, hvis du ikke har en sikkerhedskopi tilgængelig, bliver du nødt til at ty til et tredjepartsprogram for at hente slettede tabte data fra iPhone 15's interne hukommelse .

Problemanalyse:

Du har lige fået din iPhone 15 , og den har et meget smukt og effektivt system, som du bruger det godt. Du gemmer en masse vigtige data i det og tror, ​​det er praktisk nok til dit liv eller dit arbejde. Men uheldigvis, en dag, alt vigtigt tabt og synes uden grund. Er du sikker? 

Har du nogensinde klikket på ukendt link? Har du formateret dit system? Har du slettet det ved et uheld? Har du lidt virusangreb? Og så videre...tænk over dette grunde og reflekter. 

Det er nemt ved et uheld at slette en sms eller samtale fra din iPhone og miste nogle af dine vigtige oplysninger, du vil gemme. Men du kan hente tekstbeskeder på flere forskellige måder, inklusive de sikkerhedskopier, du har gemt i iCloud, iTunes. Eller nogle gange tager du desværre slet ikke backup af dem. Ingen backup tilgængelig at gendanne slettede beskeder fra? Prøv iPhone Data Recovery, et meget effektivt og pålideligt værktøj, der kan udføre en komplet og dyb scanning på enheden for at få slettede tekstbeskeder tilbage uden backup.

Uanset om du vil gendanne nyligt slettede beskeder på din iPhone 15 (Plus, Pro, Pro max) eller enhver gammel tekst, er der flere måder, du kan bruge. Selv når tekstbeskederne er slettet, er de ikke altid helt væk. Den mest oplagte måde er at trykke på knappen "Gendan" i mappen Nyligt slettet, som vil gendanne de tekstbeskeder, du har slettet i de sidste par dage, til din iPhone 15-beskeder-app. Men her vil du finde artiklen meget nyttig og nem at betjene.

Hvorfor tre metoder, der er nok til, at du kan gendanne dine tabte data i iPhone 15. Nyligt slettede funktion og iCloud er to enkle og nemme måder. iPhone Data Recovery er professionel nok, så du kan bruge den til at opfylde dine mange krav. Bare se nedenfor, og du vil finde det.

Metode 1: Gendan slettede data fra iPhone 15 fra funktionen nyligt slettet

At trykke på "Slettet" sletter faktisk ikke dine tekstbeskeder fra iPhone 15, og Apple tilføjer en spændende funktion i IOS 17 og nyere: Besked-appen rummer faktisk alle de beskeder og samtaler, der er blevet slettet i 30 dage i mappen Nyligt slettet. Lad os nu se på dette i detaljer nedenfor. Instruktionen viser dig, hvordan du gendanner dens meddelelsesdata. Hvis du vil gendanne andre typer data, kan du også prøve at bruge denne måde, men du skal finde ud af det rigtige sted.

Tip: Bedste måde at gendanne tabte data på iPhone efter iOS 17-opgradering .

For at få dine slettede beskeder tilbage på iPhone 15 skal du bare (såsom andre apps):

1. Tryk på "Rediger" i øverste venstre hjørne i appen Beskeder.

2. Tryk på "Slettet for nylig". alle tekstbeskeder, du i øjeblikket har slettet, vises i denne mappe. Disse slettes automatisk efter 30 dage.

3.Du kan vælge samtalerne med de tekstbeskeder, du vil hente, ved at trykke på cirklerne ved siden af ​​dem.

4.Hvis du har bekræftet datoen, kan du trykke på "Gendan". Tekstbeskederne gendannes og vende tilbage til deres oprindelige plads i appen Beskeder.

Metode 2: Gendan mistede data fra iPhone 15 via iCloud

De data, der er gemt i din iPhone 15, har stadig måder at gendanne, hvis du har sikkerhedskopieret dem i iCloud. iPhone 15 udfører også regelmæssige, automatiske sikkerhedskopier af tekstbeskeder, hvis du aktiverer iCloud Backup-indstillingen i Indstillinger. iCloud sikkerhedskopierer din iPhone 15, hver gang du tilslutter enheden til enheden til WI-FI-netværket, sætter den i en strømkilde, og dens skærm er låst. Det giver dig mulighed for nemt at gendanne iPhone 14 for at hente slettede tekstbeskeder fra dine sikkerhedskopier. Her er trin til, hvordan du gendanner dem tilbage til din iPhone 15.

1.Tjek din iPhone 14 for at bekræfte, at du har backup i iCloud, før tekstbeskederne blev slettet. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger først og derefter fortsætte til "Apple ID-profil". næste er iCloud og derefter iCloud Backup.

2.Se, hvornår den sidste vellykkede backup blev oprettet. Hvis alt er ok. Bare fortsæt til trinene nedenfor for at gendanne dine slettede tekstbeskeder.

3.Du kan finde mange backups i din iCloud som du har backup her i forvejen.

4. Tryk på "Gendan fra iCloud Backup". På siden "Vælg sikkerhedskopiering" skal du vælge den sikkerhedskopi, der indeholder de slettede tekstbeskeder.

Metode 3: Få slettede data tilbage fra iPhone 15 ved iPhone Data Recovery

Hvorfor jeg anbefalede iPhone 15 til at gendanne dine data og synes, det er den mest nyttige måde. Her er de uresistente årsager:

iPhone 15 datagendannelse
Gendan slettede/tabte data fra dine iPhone/iPad/iPod-enheder.

1. Det kan gendanne data direkte, selvom der ikke er nogen backup.

2. Det kan gendanne data på mindst tid og på den meget grundige måde.

3.Den har to tilstande at vælge imellem - Hurtig scanningstilstand og dyb scanningstilstand.

4.Det kan gendanne alle slags data fra forskellige enheder.

5.Det kan genoprettes med et par klik og meget simpelt nok.

Trin 1: Download applikationen så hurtigt som muligt, og klik på "Gendan fra IOS-enhed", når du kommer ind på websiden.

Trin 2: Husk at fejlfinde dit USB-kabel, før du tilslutter din iPhone 15. og derefter skal du få en enhed til at bekræfte.

Trin 3: Klik på "Start scanning", når to enheder er tilsluttet. Før scanning kan du vælge tilstande. Hvis du ikke gør det, vil systemet automatisk vælge hurtig scanningstilstand. Scanningsresultatet vil vise dig foran siden.

Trin 4: Venligst vælg, hvad du vil have, og klik derefter på "Gendan til enhed". Efter et par minutter vil du opdage, at dine data vil være tilbage til din iPhone 15. 

Konklusion 

Og alt det gør det! Du har nu en tilgang til din rådighed, der viser dig, hvordan du sletter tekster på din iPhone 15 igen, hvis du ikke har en sikkerhedskopi tilgængelig, bliver du nødt til at ty til et tredjepartsprogram for at hente slettede tabte data fra telefonens interne hukommelse . For yderligere at beskytte dine tekster eller dine andre tilgængelige data, anbefaler vi stærkt, at du aktiverer iCloud-sikkerhedskopi eller bruger iPhone Data Recovery til at sikkerhedskopiere dine data. Så det kan starte processen med at sikkerhedskopiere din iPhone 15 til iCloud automatisk, når den er forbundet til et WI-FI-netværk, og den er låst. Hvis du er så uheldig at miste dine data igen, så vil dette system hjælpe dig meget og også spare din tabte tid. Gør det, tænk ikke bare på det.

Language Switch