iPhone datagjenoppretting

Gjenopprett slettede/tapte data fra iPhone/iPad/iPod-enheter

iOS FoneTrans

Overfør/synkroniser alle data mellom iPhone/iPad/iPod-enheter.

Android datagjenoppretting

Gjenopprett slettede/tapte filer fra alle Android-telefonenheter.

Win/Mac Datagjenoppretting

Få tilbake slettede/tapt data fra Windows/Mac-datamaskin.

Overfør data fra Android/Samsung/iPhone til Oneplus 11

Denne artikkelen er delt inn i fem deler og introduserer brukere til forskjellige måter å overføre data fra Android/Samsung/iPhone til Oneplus 11.

Når du oppdaterer Android/Samsung/iPhone-enheten til Oneplus 11, er du fornøyd med den utmerkede ytelsen til den nye enheten mens du sliter med hvordan du overfører all data fra den gamle enheten til den nye. Det finnes en rekke løsninger tilgjengelig på internett, men de er generelt ikke troverdige. I denne artikkelen vil vi gi deg bilder og tekstforklaringer for å lette forståelsen din.

Metode 1: Overfør data fra Android/iPhone til Oneplus 11 med MobieSync

Hvis du planlegger å oppgradere til den nye Oneplus 11, har du sannsynligvis tenkt å overføre dataene dine fra den gamle enheten din. Heldigvis er det flere måter å gjøre dette på, og en av de enkleste og mest pålitelige metodene er å bruke spesialisert programvare. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du overfører data fra din Android/Samsung/iPhone-enhet til Oneplus 11 ved hjelp av MobieSync-programvaren. Tips: Gjenopprett slettede data fra Oneplus 11 .

Vi introduserer MobieSync

MobieSync er en kraftig programvare utviklet for å overføre og administrere mobiltelefondata, inkludert kontakter, meldinger, bilder, videoer, musikk og mer. Den er kompatibel med både Android- og iOS-enheter, noe som gjør den til en ideell løsning for overføring av data mellom forskjellige plattformer. Med MobieSync kan du enkelt overføre data fra den gamle enheten til den nye Oneplus 11, synkronisere data mellom mobiltelefonen og datamaskinen, og til og med sikkerhetskopiere og gjenopprette mobiltelefondataene dine.

MobieSync
Overfør data mellom Android/iOS-enhetene dine.
  • Del filer på tvers av iOS, Android og stasjonære enheter.
  • Lag en sikkerhetskopi av bilder, videoer, musikk, kontakter og meldinger på datamaskinen.
  • Overfør data mellom iPhone, Android og datamaskin.
  • 100% trygt og rent.

Bruke MobieSync til å overføre data til Oneplus 11

For å bruke MobieSync til å overføre data fra Android/Samsung/iPhone-enheten til Oneplus 11, følg disse trinnene:

Trinn 1

Installer MobieSync på din PC.

Last ned og installer MobieSync, filsendingsverktøyet for Android/iPhone/Samsung og Oneplus 11, på datamaskinen din. Etter installasjonen starter du programmet fra skrivebordet. Deretter kobler du både den gamle telefonen og Oneplus 11 til datamaskinen ved hjelp av deres respektive USB-kabler. Det anbefales at du bruker kablene som fulgte med enhetene.

Steg 2

Forhåndsvis dataene dine må overføres.

Etter å ha valgt kildeenheten fra rullegardinmenyen øverst i vinduet, vil dataskanning starte. Deretter navigerer du til datafanen i venstre sidefelt, hvor du vil se en liste over alle filer som vises på høyre side.

Trinn 3

Overfør data fra gammel telefon til oneplus 11

Merk av i boksen ved siden av hver store fil du ønsker å dele, utvid deretter Enhetsmenyen på den øverste verktøylinjen og velg din oneplus 11 som mål.

Metode 2: Dataoverføring til OnePlus 11 via Bluetooth og WiFi

To telefoner kan overføre data til hverandre i samme Bluetooth- eller WiFi-miljø.

Trinn 1

Koble de to telefonene

Plasser Android/Samsung/iPhone og Oneplus 11 under samme WiFi- eller Bluetooth-tilkobling, og når begge telefonene er matchet, fortsett til neste trinn. Merk at tilkoblingen ikke kan kobles fra under prosessen.

Steg 2

Sender filen

Velg dataene som skal overføres på din Android/Samsung/iPhone, klikk på menylinjen, velg «Send via Bluetooth» eller «Send via WiFi» og klikk på «Send og klikk på «Send».

MobieSync
Overfør data mellom Android/iOS-enhetene dine.

Metode 3: Bruk Google Disk til å laste ned filer til OnePlus 11

Last ned sikkerhetskopifiler fra Google Disk direkte til OnePlus 11

Google Drive er en nettskylagringstjeneste fra Google som gir brukerne 15 GB gratis lagringsplass. Samtidig kan brukerne betale for en større lagringsmengde dersom de har et større behov. Google Drive-tjenesten vil være tilgjengelig som en lokal klient og som et nettgrensesnitt, på samme måte som Google Docs. Det vil være tilgjengelig for Google Apps-kunder, med et spesielt domenenavn. I tillegg vil Google tilby APIer til tredjeparter for å tillate folk å lagre innhold til Google Disk fra andre applikasjoner.

Trinn 1

Logg på kontoen din

Logg på kontoen din på din Android/Samsung/iPhone, gå inn og åpne filen du vil dele, og klikk deretter på "Meny"-knappen øverst til høyre.

Steg 2

Legg til personer

Velg personen du vil legge til, skriv inn e-postadressen din og klikk "Send".

Trinn 3

Motta filen

Motta e-posten på OnePlus 11 og last ned filen til OnePlus 11.

Language Switch