iPhone-gegevensherstel

Herstel verwijderde/verloren gegevens van uw iPhone/iPad/iPod-apparaten

iOS-systeemherstel

Herstel het systeem vanaf uw iPhone/iPad/iPod-apparaten

iOS-back-up en -herstel

Back-up en herstel gegevens van uw iPhone/iPad/iPod-apparaten.

iOS WhatsApp-overdracht

Breng WhatsApp-gegevens over tussen iOS-apparaten en computer.

iPhone-ontgrendelaar

Wis/ontgrendel de toegangscode voor uw iPhone, iPad en iPod Touch.

iOS FoneTrans

Overdracht/synchronisatie van alle gegevens tussen uw iPhone/iPad/iPod-apparaten.

Win/Mac gegevensherstel

Krijg verwijderde / verloren gegevens terug van Windows / Mac-computer.

2D- en 3D-video-omzetter

Professionele en gebruiksvriendelijke software voor het converteren van 3D-objecten

Kuinka noutaa poistetut tekstiviestit iPhone 14:stä?

Oletko hukannut tekstiviestit iPhone 14:ssä? ja haluat hakea poistetun tekstiviestin iPhone 14:stä? Tässä artikkelissa näytämme sinulle parhaat menetelmät tämän ongelman ratkaisemiseksi.

iphone 14 -viestien palautus

On helppoa poistaa vahingossa teksti tai viesti iPhone 14:stä ja menettää tärkeitä tietoja, jotka haluat tallentaa. Voit kuitenkin palauttaa poistetut tekstiviestit useilla eri tavoilla, mukaan lukien iCloudilla tekemäsi varmuuskopiot tai iTunes-varmuuskopiot.

Ei varmuuskopiota poistettujen viestien palauttamiseksi iPhone 14:stä ? Voit kokeilla iPhone Data Recovery -sovellusta, joka on tehokas ja luotettava sovellus, joka voi suorittaa täydellisen ja syvän skannauksen laitteelle saadakseen poistetut tekstiviestit takaisin ilman varmuuskopiointia. Haluatpa palauttaa äskettäin poistetut viestit iPhone 14:ssä tai useita tekstejä, voit käyttää useita tapoja. Vaikka tekstiviestit poistetaan, ne eivät ole kokonaan poistuneet laitteestasi. Ilmeisin tapa on painaa "palauta"-painiketta äskettäin poistetussa kansiossa. Katsotaanpa niitä nyt yksitellen tarkasti.

Vaihtoehto 1: Käytä poistettua kansiota tekstiviestien palauttamiseen iPhone 14:stä

Pls. "Poista" napauttaminen ei itse asiassa poista tekstiviestejäsi ja keskustelujasi iPhone 14:stä. Viestit-sovellus säilyttää kaikki viestit ja tekstit, jotka on poistettu 30 päivän ajan äskettäin poistetusta kansiosta.

Kansiosovellus sijaitsee viesti-ikkunan viimeisessä sarakkeessa, joka on lukemattomat viestit -ruudun alla. Jos haluat palauttaa poistetut tekstiviestit iPhone 14:ssä, siirry viestiikkunaan ja napauta "Äskettäin poistettu". se antaa sinulle luettelon teksteistä, jotka olet äskettäin poistanut. Voit valita minkä tahansa tyyppisen palautettavan tekstin. Katsotaanpa tätä nyt yksityiskohtaisesti alla:

Vaihe 1: Napsauta "Muokkaa" iPhone-laitteen Viestit/valokuvat-sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe 2: Napsauta "Äskettäin poistettu" -painiketta ja näet tekstiviestejä, jotka näkyvät tässä kansiossa. Nämä poistetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua.

Vaihe 3: valitse luettelosta tekstit ja kaikki, jotka haluat palauttaa napauttamalla niiden vieressä olevia ympyröitä ja voit napsauttaa "Palauta".

Vaihe 4: Napsauta "Palauta viesti" vahvistaaksesi tai voit napauttaa "Palauta (numero) viestit", jos olet valinnut useita tekstejä. Muutaman sekunnin kuluttua tekstiviestisi palaavat alkuperäiseen paikkaansa.

Vaihtoehto 2: Käytä iPhone Data Recovery -ohjelmaa palauttaaksesi tekstiviestit iPhone 14:stä

Oletko koskaan kuullut iPhone 14 Messages Recovery -ohjelmistosta tai käytätkö sitä? Se on sovellus, joka tarjoaa sinulle perusteellisen tietojen palautuspalvelun. Ja se on todella hyödyllinen tietojen palauttamiseen ja sen vaiheet ovat myös riittävän yksinkertaisia, joten se on erittäin suosittu Internetin keskuudessa. Lisäksi se voi myös varmuuskopioida tekstiviestit ja valokuvat.

iPhonen tietojen palautus
Palauta poistetut/kadonneet tiedot iPhone-/iPad-/iPod-laitteistasi

Kuten tiedät iPhone Data Recovery -sivustolla, iPhone Data Recovery -ohjelmisto voi tehdä monia asioita, mukaan lukien:

  • Se voi turvallisesti palauttaa kadonneet iPhone/Ipad/iPod-tiedot laitteesta, iTunesista ja iCloud-varmuuskopiosta.
  • Korjaa rikkinäinen iPhone /iPad/iPod-järjestelmä helposti ja ammattimaisesti.
  • Varmuuskopioi kaikki iPhone-/iPad-/iPod-tiedot ja palauta tiedot IOS-laitteeseen.
  • Yhteensopiva kaikkien vanhojen ja uusien iPhone/iPad/iPod-laitteiden kanssa.

Vaiheet kadonneen iPhone 14 -viestin palauttamiseksi iPhonen tietojen palauttamisella:

Vaihe 1: Lataa iPhone Data Recovery, jos ei, ja valitse kotisivulta "Palauta IOS-laitteesta".

Vaihe 2: Muista korjata USB-kaapelisi virheenkorjaus ja jos et korjaa USB-kaapelia, iPhone 14 ei ehkä tunnista. Kun laite tunnistetaan, vahvista ja muodosta yhteys laitteiden välille. 

Vaihe 3: Napsauta "Aloita skannaus" ja iPhone 14 -viestisi ja valokuvasi skannataan. Pikaskannaustila ja syväskannaustila voidaan tehdä. Voit vapaasti kokeilla, haluatko säästää aikaa.

Vaihe 4: Esikatsele skannatut viestit ja valokuvat ja valitse, jotka haluat palauttaa. Jos vahvistat, lisää se luetteloon ja napsauta lopuksi "Palauta laitteeseen". Siinä kaikki, tiedot auttavat sinua palauttamaan tietosi.

Vaihtoehto 3: Palauta poistetut tekstiviestit iPhone 14:stä iCloudin avulla

iPhone 14 myös varmuuskopioi tiedostot säännöllisesti ja automaattisesti tekstiviesteillä, jos otat iCloud-varmuuskopiointivaihtoehdon käyttöön iPhone-laitteen asetuksissa. iCloud varmuuskopioi iPhone 14:n aina, kun yhdistät laitteen WI-FI-verkkoon. Sen avulla voit helposti palauttaa iPhone 14:n palauttaaksesi poistetut tekstiviestit varmuuskopiosta. Toimi näin:

Vaihe 1: Tarkista iPhone 14 ja varmista, että sinulla on varmuuskopio iCloudissa ennen tekstiviestien poistamista. Voit tehdä tämän napsauttamalla "Setting" ja "Apple ID Profile" ja napsauttamalla "iCloud" ja seuraava on "iCloud Backup". 

Vaihe 2: Ja sitten voit nähdä, mikä viimeinen onnistunut varmuuskopio luotiin. Jos kaikki on kunnossa, jatka kadonneiden viestien palauttamiseksi seuraaviin vaiheisiin.

Vaihe 3: Avaa "Setting"-sovellus ja napsauta "Yleiset"-painiketta. Vieritä sivua alas ja valitse "Siirrä tai nollaa iPhone". Ja seuraava on "Poista kaikki sisältö ja asetukset".

Vaihe 4: Napsauta "Poista nyt", kun vahvistusikkuna avautuu. IPhone 14 alkaa palauttaa tehdasasetukset ja poistaa kaiken.

Huomautus: Kun se käynnistyy uudelleen asennusapurilla, seuraa näytön ohjeita, kunnes näet "Sovellukset ja tiedot" -sivun.

Vaihe 5: Napsauta "Palauta iCloud-varmuuskopiosta". Varmuuskopiosivua valittaessa voit valita kadonneet tekstiviestit ja odottaa palautumista.

Vaihtoehto 4: Palauta tekstiviestit iPhone 14:stä tietokoneen varmuuskopiolla

Aina kun olet kadottanut tekstiviestin iPhone 14:ssä, sinun tulee aina tarkistaa tietokoneeltasi, onko sinulla varmuuskopio tiedoistasi iTunes-varmuuskopiointisovelluksen kautta.

Jos iPhone 14 on asetettu varmuuskopioimaan tietokoneeseen iTunesin avulla, sinun pitäisi pystyä palauttamaan poistetut tekstiviestit varmuuskopiosta. Muista vain, että varmuuskopioinnista palautuminen palauttaa iPhone 14:n tehdasasetuksiin ja korvaa olemassa olevan tekstiluettelosi kokonaan varmuuskopioiden viesteillä, mikä tarkoittaa, että menetät kaikki viestit, jotka olet luonut varmuuskopioinnin jälkeen.

Vaihe 1: Liitä iPhone 14 tietokoneeseesi, josta olet koskaan tehnyt varmuuskopioita.

Vaihe 2: Nyt voit avata Finderin ja iTunesin työpöydällä. Joskus se avautuu automaattisesti. Mutta jos ei, voit avata sen kädessäsi.

Vaihe 3: Finder-sovelluksessa iPhone-laitteesi nimi sijainnin alla on valikon vasemmalla puolella. iTunesissa sinun tulee napsauttaa puhelinta vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe 4: Nyt voit napsauttaa "Palauta varmuuskopio". ja valitse äskettäin tehty varmuuskopio, joka sisältää poistamasi tekstiviestit ponnahdusikkunoiden luettelosta. Odota, että Finder ja iTunes palauttavat iPhone 14:n.

Johtopäätös 

Sinä teet sen! Sinulla on nyt 4 tapaa, joiden avulla voit palauttaa poistetut tekstit iPhone 14:ssä uudelleen. Jos sinulla ei ole varmuuskopiota saatavilla, sinun on turvauduttava kolmannen osapuolen ohjelmaan palauttaaksesi poistetut tekstiviestit iPhone 14:stäsi sisäisesti .

Tekstiviestien suojaamiseksi edelleen suosittelemme, että otat iCloud-varmuuskopioinnin käyttöön, jotta se voi aloittaa iPhone 14:n varmuuskopioinnin automaattisesti iCloudiin, jossa se on yhteydessä WIFI-verkkoon. Kun teet niin, huomaat tietosi paremman turvallisuuden ja turvallisuuden.

Language Switch